Tool alert: Regie.ai

Regie.ai als basis voor lead generatie

Functionals - Lead Generation

Het is weer dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor onze ‘Dinsdag Tool Alert’. Vandaag wil ik je graag kennis laten maken met een tool die ons team heeft getest en ons echt heeft geholpen om onze sales content naar een hoger niveau te tillen. De naam? Regie.ai.

Wat is Regie.ai?

Regie.ai is een schrijftool die Sales Teams helpt om betere teksten te schrijven. Maar het doet veel meer dan dat. Het is een tool die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie (AI) om een scala aan taken uit te voeren die essentieel zijn voor elk sales team. Dit is wat Regie.ai kan doen:

  • Het schrijven van e-mails voor zowel outbound als inbound.
  • Het creëren van marketingcampagneteksten.
  • Het schrijven van Customer Success activatiecampagnes.
  • En nog veel meer.

Hoe presteert het?

Zoals de naam al doet vermoeden, is Regie.ai gebaseerd op kunstmatige intelligentie. En het doet dit behoorlijk goed. Het geeft interessante nieuwe invalshoeken om een tekst te maken. Je moet wel nog zelf meekijken om te controleren of alles goed gaat.

Een van de tofste features van Regie.ai is de integratie met een aantal CRM’s. Dit betekent dat je niet alleen losse teksten kunt maken, maar ook gebruik kunt maken van triggers in je CRM en automatisch een aantal stappen kunt laten uitvoeren.

Voor wie is het bedoeld?

Regie.ai is bedoeld voor iedereen die zich richt op outbound sales of als je je upsell en cross-sell een boost wilt geven en je meer dan 500 klanten hebt.

Wat kost het?

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Het duurste pakket kost 89 euro per maand per gebruiker. Dat is gelijk aan de kostprijs van twee uur van een sales medewerker. En die tijd is snel bespaard, nog los van de toename in conversies die je waarschijnlijk zult zien met betere teksten.

Conclusie

Regie.ai is een veelbelovende tool die je sales en marketing activiteiten kan verbeteren door betere, meer gerichte teksten te schrijven. Het is de moeite waard om het eens te proberen, vooral gezien de redelijke prijs en de tijdbesparingen die het kan opleveren.

Dus, ga jij Regie.ai testen? Laat het me weten in de comments. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen. Happy selling, iedereen!

Link naar het originele LinkedIn bericht.

Gaaf spul, maar waar begin ik?

Salestech kan heel veel, maar het is ook net een jungle. En hoe ontdek je de jungle? Juist, met een gids. Hanneke is niet alleen auteur, maar ook eigenaar van Stryfes, dé consultancy agency voor slimme salesbazen.