Tool alert: bardeen.ai

Sales Tech - bouw de ultieme salesmachine

Process Automations

Oh smackers… Deze is eigenlijk te goed om te delen! Maar ik zou Hanneke Vogels niet zijn als ik deze gouden tip voor jou achter zou houden. Heb jij ooit gedroomd van een tool die werkelijk alles kan automatiseren wat je nu met je muis doet? Wel, die tool bestaat en heet Bardeen.ai.

Je weet inmiddels dat ik een groot fan ben van automatisering. Met stip bovenaan mijn lijst stonden Zapier en Make, maar met de komst van Bardeen, is er een nieuwe nummer 1 op mijn lijst. Nu hoor ik je denken, waarom is deze tool zo speciaal?

Laten we beginnen met hoe Bardeen werkt. Dit prachtige stukje technologie werkt in je browser en imiteert de handelingen die jij doet. In feite heb je dus een kleine robot tot je beschikking die je meest repetitieve taken kan overnemen. Dit betekent dat ik nu alles wat ik handmatig deed kan automatiseren. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Informatie verzamelen van het grote boze internet om aan te vullen in mijn CRM
  • Mijn reisbewegingen volledig geautomatiseerd declareren zonder iets te doen in welke app dan ook
  • Profile visits op mijn LinkedIn profiel bijhouden (oja, mag niet 🤦‍♀️, oeps)
  • Complete toolsets opbouwen

Wat een droom, toch? Tot voor kort was dit soort automatisering niet mogelijk zonder dure RPA (Robotic Process Automation) tools. Maar dat is nu verleden tijd.

En nu komt het mooiste: Bardeen.ai is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Ik had binnen 15 minuten mijn eerste automatisering draaien. Ja, je leest het goed, 15 minuten! Heb je hulp nodig? Laat het me weten, ik help je graag op weg.

En nu de kers op de taart: het is gratis voor een beperkte set aan automatiseringen. Gratis? Ja, dat heb je goed gelezen, het is gratis.

Dus waar wacht je nog op? Neem afscheid van de tijdverspillende, saaie taken en zeg hallo tegen de vreugde van automatisering. Met Bardeen.ai aan je zijde, kun je je concentreren op hetgeen waar je echt goed in bent.

Happy Sales aan iedereen! Het tijdperk van eindeloos informatie opsnorren is voorbij. De toekomst is geautomatiseerd, de toekomst is Bardeen.ai.

Link naar het originele LinkedIn bericht

Gaaf spul, maar waar begin ik?

Salestech kan heel veel, maar het is ook net een jungle. En hoe ontdek je de jungle? Juist, met een gids. Hanneke is niet alleen auteur, maar ook eigenaar van Stryfes, dé consultancy agency voor slimme salesbazen.