Sales Podcast

Sales Tech - bouw de ultieme salesmachine

Hanneke is te gast bij de Sales Podcast van Red Panda Works. Jordi Bron, Pieter Res en Hanneke Vogels gaan dieper in op het boeiende onderwerp van technologie in sales.

Heb je je ooit afgevraagd wat het beste CRM-systeem is volgens een expert in sales tech? Of hoe goed je eigenlijk op de hoogte bent van de nieuwste geautomatiseerde tools? Hanneke deelt haar inzichten over deze en andere relevante onderwerpen in ons gesprek.

Deze week bespreken we ook een prikkelende stelling: ‘B2B sales professionals lopen achter op de huidige ontwikkelingen rondom technologie.’ Wat denk jij? Ben je het ermee eens of oneens? Luister naar de podcast en hoor Hanneke’s mening over dit onderwerp.

Als je nieuwsgierig bent naar de ervaringen en inzichten van Hanneke in sales tech, zet dan je favoriete podcast app aan en luister naar de 73ste aflevering van de Sales podcast. Mis het niet, het belooft een boeiende en leerzame sessie te worden die je kijk op sales en technologie kan veranderen!

Luister naar de podcast.

Gaaf spul, maar waar begin ik?

Salestech kan heel veel, maar het is ook net een jungle. En hoe ontdek je de jungle? Juist, met een gids. Hanneke is niet alleen auteur, maar ook eigenaar van Stryfes, dé consultancy agency voor slimme salesbazen.