Verkoop is alles & alles is verkoop

Sales Tech - bouw de ultieme salesmachine

In deze aflevering van Verkoop is alles & Alles is verkoop duiken ze samen met Hanneke diep in de wereld van sales en technologie met niemand minder dan onze eigen Hanneke Vogels. Geïnspireerd door een post die ze op LinkedIn schreef, hebben we een boeiend gesprek gevoerd over de kern van sales, de verschillende fasen in de salesfunnel en de mystiek die sales soms omringt.

Tijdens onze discussie verkent Hanneke hoe je technologie kunt gebruiken om de flauwekul uit sales te verwijderen, waardoor het proces transparanter en efficiënter wordt. Bereid je voor op diepgaande inzichten, praktische tips en geniet van enkele uitgesproken meningen over wat echt belangrijk is in sales – en wat niet.

Het maakt niet uit of je al jaren in de sales zit of net begint, deze aflevering zit boordevol waardevolle informatie. Dus of je nu je verkoopstrategie wilt verfijnen of gewoon geïnteresseerd bent in de dynamiek van sales en technologie, deze aflevering is zeker de moeite waard om te beluisteren.

Als je meer wilt weten over Hanneke Vogels en sales tech, vergeet dan niet om Stryfes te bekijken. Ga nu luisteren naar deze aflevering van “Verkoop is Alles & Alles is Verkoop” en laat je inspireren door de wereld van sales tech!

Luister hier naar de podcast.

Gaaf spul, maar waar begin ik?

Salestech kan heel veel, maar het is ook net een jungle. En hoe ontdek je de jungle? Juist, met een gids. Hanneke is niet alleen auteur, maar ook eigenaar van Stryfes, dé consultancy agency voor slimme salesbazen.