Tool alert: Leaddelta

LeadDelta jouw social Inbox

Functionals - Lead Generation

Het is weer tijd voor onze ‘Dinsdag Tool Alert’. Vandaag wil ik het hebben over een essentieel onderdeel van social selling dat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden: LinkedIn.

LinkedIn is een krachtige tool voor netwerken, het delen van kennis en verkoop. Maar laten we eerlijk zijn, de Direct Message (DM) inbox van LinkedIn kan soms behoorlijk overweldigend zijn. Berichten raken verdwaald in de stroom van informatie, het is moeilijk bij te houden met wie je in gesprek was, en soms mis je zelfs nieuwe berichten omdat het gewoon te druk is in je inbox.

Ik was het zo zat dat ik er een tool voor heb aangeschaft: LeadDelta.

Wat is LeadDelta?

LeadDelta is een browserextensie die je LinkedIn DM inbox transformeert. Het zorgt voor een veel beter overzicht van alle gesprekken. Geen verdwaalde berichten meer, geen verwarring over wie zei wat, gewoon een duidelijk, georganiseerd overzicht van al je interacties.

Maar dat is niet alles. Met LeadDelta kun je ook mensen taggen of pinnen in je overzicht, zodat je belangrijke contacten of gesprekken altijd bij de hand hebt.

En als klap op de vuurpijl, kun je ook behoorlijk wat connectoren bouwen met deze tool. Dit betekent dat je LeadDelta kunt koppelen aan je CRM en andere tools via Zapier. Dat vind ik echt geweldig.

Probeer het zelf!

Het mooie van LeadDelta is dat de eerste 10 dagen gratis zijn. Dus wat houdt je tegen om het eens te proberen? Het kan echt een verschil maken voor je LinkedIn social selling strategie.

En nu ben ik benieuwd: welke tool gebruik jij voor je LinkedIn inbox? Laat het me weten in de comments. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe tools om mijn workflow te verbeteren.

Ik hoop dat deze tool je helpt om je LinkedIn DM inbox onder controle te houden en je social selling strategie te versterken. Happy selling, iedereen!

Link naar het originele LinkedIn bericht.

Gaaf spul, maar waar begin ik?

Salestech kan heel veel, maar het is ook net een jungle. En hoe ontdek je de jungle? Juist, met een gids. Hanneke is niet alleen auteur, maar ook eigenaar van Stryfes, dé consultancy agency voor slimme salesbazen.