Tool alert: breakcold

Sales Tech - bouw de ultieme salesmachine

Functionals - Lead Generation

Word je gek van het managen van al je LinkedIn-contacten en gesprekken voor social selling? Dan heb ik een hete nieuwe tool voor je. En nee, deze is niet illegaal volgens LinkedIn.

Voor wie is deze tool bedoeld?

Als je social selling doet op redelijk grote schaal, dan weet je dat al die contacten veel aandacht vereisen. Sommigen bevinden zich direct in je doelgroep, anderen niet. Hoe zorg je ervoor dat je iedereen netjes opvolgt?

Ik gebruik al een tijdje LeadDelta om overzicht te houden en raad deze tool ook altijd aan mijn klanten aan die contacten leggen via LinkedIn. Maar er is een nieuwe speler in het veld: Breakcold.

Wat biedt het?

Breakcold biedt een aantal interessante functies:

  • Een pijplijn voor je LinkedIn-contacten (serieus, geen enkele andere tool heeft dit)
  • De mogelijkheid om ook via Twitter en e-mail te berichten (heel fijn)
  • Leadlijsten
  • Een browserplug-in om je gesprekken door te kunnen zetten naar je CRM via een Zapier-integratie

Waarom is het de moeite waard?

De tool is nog in een vroeg stadium, dus je moet kunnen omgaan met af en toe wat foutjes. Maar er zit zoveel potentieel in! Ze presenteren zichzelf als een CRM voor social selling. Naar mijn mening is het de ideale hub om je eerste contacten via LinkedIn te leggen en een beter overzicht te houden.

Wat kost dat?

Breakcold is voor een spotprijs te koop op Appsumo, en als je het niet leuk vindt, krijg je je geld terug via Appsumo. Ken je Appsumo nog niet? Het is een marktplaats voor nieuwe apps waar je voor een eenmalige prijs levenslange toegang krijgt tot een tool. Breakcold heeft drie niveaus, het goedkoopste is €39,- eenmalig met levenslange toegang.

Deze tool lost een van de problemen op die ik ook in mijn boek Salestech noem: het automatiseren van social selling. Want wie heeft er nou zin om informatie uit LinkedIn te kopiëren naar zijn CRM? Als je mijn boek nog niet hebt besteld, kun je dat hier doen: Salestech.

Wil je Breakcold meteen testen? Dat kan hier: Breakcold.

Let op: tools op Appsumo zijn vaak maar voor korte tijd beschikbaar!

Link naar het originele LinkedIn bericht.

Gaaf spul, maar waar begin ik?

Salestech kan heel veel, maar het is ook net een jungle. En hoe ontdek je de jungle? Juist, met een gids. Hanneke is niet alleen auteur, maar ook eigenaar van Stryfes, dé consultancy agency voor slimme salesbazen.