Salesbazen podcast

Sales Tech - bouw de ultieme salesmachine

Vandaag hebben de Salesbazen een bijzondere gast bij de Salesbazen podcast – de koningin van high tech salesmachines, Hanneke Vogels. Het bouwen van een krachtige ‘salesforce’ is één ding, maar hoe ondersteun je die met de juiste systemen en processen? Hoe laat je die systemen vóór jouw sales werken en niet tegen je salesmensen?

Hanneke kent de ins en outs van sales en marketing als geen ander, met tien jaar ervaring bij KPN onder haar riem. Maar ze heeft besloten dat het tijd is voor een frisse aanpak en is haar passie gaan volgen. Ze is de oprichter van Stryfes en haar eerste boek komt in juni van dit jaar uit!

Als je benieuwd bent naar Hanneke’s visie op sales tech en hoe het je saleskracht kan versterken, mis dan deze aflevering niet. En als je alvast een voorsprong wilt nemen op de sales tech-revolutie, zorg er dan voor dat je haar boek, SalesTech, bestelt.

Zet jezelf aan de frontlinie van de sales tech-revolutie en luister vandaag nog naar de Salesbazen podcast met Hanneke Vogels!

Luister naar de Salesbazen Podcast.

Gaaf spul, maar waar begin ik?

Salestech kan heel veel, maar het is ook net een jungle. En hoe ontdek je de jungle? Juist, met een gids. Hanneke is niet alleen auteur, maar ook eigenaar van Stryfes, dé consultancy agency voor slimme salesbazen.