Sales tech

Bouw de ultieme salesmachine

Sales tech

Meer verkopen willen we allemaal. Jij ook. De toekomst van sales is digitaal. Wie morgen meer wil verkopen, moet vandaag investeren in technologie. Niets doen is geen optie.

Technologie biedt ongekende kansen voor verkopers. Sociale media, CRM-systemen, kunstmatige intelligentie: wie slim gebruik­maakt van alle mogelijkheden bereikt meer klanten, versnelt het verkoop­proces en verkoopt meer.

Makkelijk is het alleen niet. Want hoe kies je de juiste tools? En hoe zorg je er voor dat jouw sales­teams de tools met succes gebruiken?

In het boek Sales Tech – bouw de ultieme salesmachine, beschrijft Hanneke Vogels op toegankelijke wijze hoe sales tech werkt en hoe je verkoop­ondersteunende techno­logieën inzet in de dagelijkse praktijk. Een must-have voor iedereen die een voor­sprong wil op zijn concurrentie.

€19,99 als pre-order

Hanneke Vogels

Hanneke Vogels (1982) is Nederlands meest prominente expert op het gebied van sales­technologie. Als managing partner van Stryfes helpt ze bestuurders en sales­managers om meer omzet te realiseren door de juiste inzet van technologie. Op dagelijkse basis test en implementeert ze tools en platformen en deelt haar kennis actief op LinkedIn. Volg haar voor de laatste inzichten en tips of kijk in de knowledge base.

Het implementeren van al die tools doet ze het liefst. Op de tweede plaats staat het delen van haar kennis. Dat doet ze door te schrijven, maar ook in podcasts en op het podium. Wil je naar een van jouw events?

En Hanneke is natuurlijk ook gewoon een mens en is geïnteresseerd in veel meer dan alleen sales tech. Naast haar succesvolle consultancypraktijk met Tjarko Kwee en haar eerste boek, traint ze karate en jiu-jitsu, geeft les aan jeugdige karateleerlingen en is een moeder van een tweeling. Ze is fervent lezer, van zware literaire werken tot romannetjes, van stevige management literatuur tot handige gidsen. Ze vreet letters.

Sales tech

Bouw de ultieme salesmachine